Treningsreise med Yngvar Andersen til øya Lopud i Kroatia 16.-23. september 2017

 • Dato

  16.09.2017

 • Lokasjon

  Lopud Kroatia

 • Avreise frå

  Oslo

 • Lengd

  8 dagar

 • Pris

  Kr. 15.990,-

 • Tillegg for enkeltrom

  2700.-

 • Tilgjengelege billettar:

  Ta kontakt for påmelding

Treningsreisa med Yngvar Andersen i 2017 går til Kroatia og øya Lopud.
Hovudfokus for turen er trening. I tillegg skal vi få oppleve ein del av Kroatia.
Vi skal ete lokal mat, smake på lokal drikke og reise på felles tur.
Det sosiale samværet i gruppa er også ein viktig del av treningsreisa med Yngvar Andersen

Om du ønsker kan du bestille reisa direkte her, eller ta kontakt for meir informasjon på Travelnet Fjordane Reisebyrå.

Turpris kr 15.990,-

Depositum kr 3000,- per person må betalast ved bestilling. Restbeløp vert fakturert 6-8 veker før avreise.

Tomt

Vel ta reisande før du trykkjer «Legg i korga». Kjøpet vert ikkje gjennomført før du har fullført bestillinga på neste side. 

Prisar

TurprisKr. 15.990,-
Tillegg for enkeltromKr. 2700,-

Inkludert i prisen:

 • Flyreise Oslo – Dubrovnik t/ret, direkte med Norwegian
 • 7 netter i delt dobbeltrom på hotel Lafoida Spa Resort
 • Buss- og båt transfer flyplass- hotel t/ret
 • Utflukt
 • 7 frukostar, 6 middagar
 • Trening med Yngvar Andersen
 • Reiseleiar med på turen

Yngvar har trening som passar like godt for mann som kvinne. Ein konkurerrar til ei kvar tid berre mot seg sjølv. Målet er å bli ei sterkare, raskare, betre utgåve av seg sjølv. I tillegg får vi med nyttig reiskap til vidare trening heime. Gode råd til vegen vidare, tilpassa kvar enkelt.
Fleire og fleire ynskjer ein aktiv ferie der ein kombinerer reise, opplevingar, sosialt samvær med aktivitet.
På vår reise har vi trening kvar dag. Mellom øktene er det tid på eiga hand. Ein kan sole og bade og utforske nærområdet På Lopud kan ein til dømes leige SUP (stand up paddleboards) og kajakk, ein kan snorkle i havet eller ta mindre fjellturar.

Treningsmål
I løpet av ei veke med intensiv trening skal du kjenne deg sterkare og i betre form – enn då du reiste. Og ikkje minst – hente ny energi.
Yngvar Andersen viser oss smarte måtar å trene på. Han finn gode treningsalternativ som ein kan bruke i nærmiljøet og for trening utandørs. Ein treng ikkje eit treningssenter for å kunne trene godt. Det vi har rundt oss av natur er ofte vel så gode treningsarena

Målet for veka
Trening står i fokus både morgon og ettermiddag. Det er ei treningsøkt før frukost og igjen på ettermiddagen. I all hovudsak er alle treningane utandørs.
Mellom treningsøktene kan ein bruke dagen til fri disposisjon. Til dømes ved bassenget i hagen eller ved havet.
Det er sosialt samvær med nye og gamle treningsvener. Både frukost og middag har vi i fellesskap. Lunsj blir på eigahand. Kanskje på stranda?
Utflukter på eigahand er det både tid og rom for. I løpet av veka har vi ei felles utflukt.

Lafoida Spa Resort
http://www.lafodiahotel.com/en
Hotellet vi skal bu på ligg i enden av bukta med eiga brygge – der gjestene blir levert og henta med båt. Hotellet har privat strand og utandørs basseng. Det er stor Spa avdeling.
Alle rom har vann koker 

Øya Lopud
«Lopud ligger nordvest for byen Dubrovnik og tilhører øygruppen Elafiti 1 time med bår frå Dubrovnik. Øya er bilfri øy – bortsett fra noen golfbiler. På Lopud er det et nettverk av gamle stier og dermed mange flotte turmuligheter. Den sørlige delen av øya består av høye klipper, svaberg og bratte stup. Her kan man nyte den flotte utsikten og en fantastisk solnedgang.
Lopud er et unikt sted. Ingen andre kroatiske øyer kan skryte av så mange religiøse, kulturelle og historiske monumenter samlet på et så lite område. På Lopud finner du 33 kapeller, 4 kirker, 2 klostre og ruinene av Rektor-palasset og det Spanske fortet. Dessverre er de fleste i dag kun ruiner. I tillegg ligger det lokale museet her. Disse stedene forteller sin rike historie og viser oss hvilken betydning og hvor viktig Lopud en gang var innenfor den gamle Dubrovnik-republikken. I dag er Lopud en fredelig oase med vakre sandstrender, stier og parker. I stedet for trafikkstøy kan du nyte naturens lyder.
Øya har bare én landsby, også den kalt Lopud. Her finner du vakre hus, nydelige italiensk-inspirerte villaer og hager velfylte av sitron, appelsin, lime, mandarin og granatepler. Husene ligger vakkert til langs den brede og innbydende bukta. Langs strandpromenaden, som strekker seg helt fra havna og ut til utsiktspunktet ”Ponta”, ligger flere nydelige sandstrender, du finner også flere restauranter her. Nyt en bedre middag i solnedgangen med vakker utsikt utover sjøen mot naboøya Sipan, det er så flott at det virkelig kan målbinde deg!»